delaware renforce son senior leadership
2019. 01. 14.

Megerősíti felsővezetői szintjét a delaware

Az üzleti tanácsadással és IT szolgáltatással foglalkozó delaware felsővezetői örömmel adják hírül, hogy Gert Grobben (2001-ben csatlakozott) és Bart Van Kerkhoven (2013-ban csatlakozott) elfogadták a felkérést és 2019 januárjától delaware partnerek lesznek.

Philippe Vlietinck (1993-ban csatlakozott), Folker Lamote (1998-ban csatlakozott) és Johan Raedemaeker (2009-ben csatlakozott) pedig társpartnerekké léptek elő. Ivo Bigaré (1999-ben csatlakozott) valamint Jos Gilissen (2013-ban csatlakozott) ugyanakkor igazgatói státuszt kaptak.

Delivering tomorrow today. Together.

A delaware meghatározó és sikeres növekedést mutatott az elmúlt 15 évben. Büszkén kijelenthetjük, hogy mára a munkatársaink száma meghaladta a 2000-et és 24 regionális irodával vagyunk jelen a világ 12 országában. A globális jelenlétünket mi sem tükrözné jobban, minthogy 32 különböző nemzetiségű kollégával dolgozunk együtt.

- A növekedésünk mértéke szükségessé teszi a felsővezetői réteg megerősítését — mondja Patrick Andersen a delaware Belux ügyvezető igazgatója. - Közel szeretnénk lenni a kollégáinkhoz és az ügyfeleinkhez egyaránt. Ez a közelség az, ami miatt elismernek minket és amitől a delaware egyedi.

A delaware saját üzleti modellje a fenntarthatóságra épül — tudatosan úgy alkottuk meg, hogy az legalább 150 évig fennmaradjon. - Erősen hiszünk munkatársainkban és cégünk jövőjében. Meggyőződésünk, hogy a jövőbeli vezetőink már köztünk vannak — folytatta Andersen. - A csapataink a kulisszák mögül viszik sikerre az ügyfeleinket azzal, hogy míg ma a kiválóság szintjére emelik őket, egyúttal fel is készítik őket a holnap kihívásaira is.
- Cégünk pozitív jövőjéhez azzal járulunk hozzá, hogy hűek maradunk az értékeinkhez és a holnap kihívásokkal teli környezetében is megmaradunk annak az egyedülálló ember- és ügyfélközpontú vállalatnak, akik ma vagyunk — nyilatkozta Bart Van Kerkhoven.
- Elkötelezett vagyok annak irányába, hogy munkatársainknak azt a víziót, karrier lehetőségeket és azt a nagyszerű vállalatot biztosítsam, amit a delaware számomra nyújtott — Folker Lamote.