Hoe gaat delaware om met Corona (COVID-19)?
2020. 03. 16.

delaware válasza a koronavírusra (COVID-19)

A delaware mindent megtesz annak érdekében, hogy dolgozói és ügyfelei jólétét és egészségét biztosítsa a koronavírus (COVID-19) okozta világjárvány során. Követjük a magyar kormány tanácsait és irányelveit és nyomon követjük a gyorsan változó eseményeket, hogy mi is folyamatában meg tudjuk tenni a megfelelő következő lépéseket.

A törődés az ügyfeleink, kollégáink, környezetünk, családunk és barátaink iránt a DNS-ünk alapvető alkotó eleme. Ez különösen fontos szerepet kap manapság, amikor mindannyiunk életét nagyban befolyásolja a koronavírus által okozta világjárvány. Mindannyiunk, az egész #peopleofdelaware család azon dolgozik, hogy felelősségünk teljes tudatában gondoskodjunk magunk és a körülöttünk lévők egészségéről és jólétéről. Teljes mértékben elhivatottak vagyunk annak érdekében, hogy minimalizáljuk a kockázatot társadalmunk legvédtelenebb tagjaira vonatkozóan.

Ennek érdekében tanácsadóink az elkövetkező hetekben az irodánktól és ügyfeleinktől távolról folytatják a munkát és webes konferenciák és egyéb technológiák alkalmazásával kommunikálnak majd ügyfeleinkkel és partnereinkkel. Ha valamilyen okból kifolyólag a fizikai jelenlét mégis elkerülhetetlen lenne, a lehető legszigorúbb értelemben véve fogják magukat alávetni az általános óvintézkedéseknek és előírásoknak.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy nyomon kövessük a kollégáink helyzetét. Elláttuk őket a megfelelő instrukciókkal, hogy abban az esetben, ha bármi okuk lenne feltételezni, hogy ki lettek téve a fertőzésnek vagy ha bármilyen tünetet mutatnak, akkor azonnal lépjenek kapcsolatba a helyi koronavírus járvány okán létrehozott zöldszámok egyikével, valamint a közvetlen vezetőjükkel.

Az ügyféloldali fizikai jelenlét hiányában is minden eszközt biztostunk, hogy támogassuk a kollégáinkat abban, hogy továbbra is a megállapodásaink szerinti lehető legjobb szolgáltatást és üzleti támogatást tudják nyújtani.

“Minden nehézség közepette ott bújik a lehetőség is”

A jelenlegi helyzet olyan kihívások elé állította az egész világot, ami arra sarkall minket is, hogy új módokat találjunk arra, hogy hogyan tudjuk a legjobb módon kihasználni a technológiák és IT megoldások sorát annak érdekében, hogy produktívak maradjunk vagy hogy kapcsolatban maradjunk a számunkra fontos emberekkel. A delaware készen áll arra, hogy ügyfeleinkkel együtt új kreatív megoldásokat fedezzünk fel, hogy az üzleti folyamatok zökkenőmentesek tudjanak maradni és hogy az ő oldalukon is a kollégák kellőképen fel legyenek készülve a távmunka hatékony megvalósítására.