delaware Receives 2020 SAP® Pinnacle Award
2020. 04. 27.

delaware elnyerte a 2020 SAP® Pinnacle Award: SAP S/4HANA Az Év Cloud Partnere Díjat – Kis- és Középvállalkozások Kategóriában

A mai nappal büszkén jelenthetjük, hogy a delaware elnyerte a 2020 SAP® Pinnacle Award: SAP S/4HANA Az Év Cloud Partnere Díjat (Kis- és Középvállalkozások Kategóriában) ami egyben elismerése is az év során nyújtott kiváló SAP partneri közreműködésünknek. Az SAP minden évben azoknak a kiemelkedő partnereinek adja át ezt a díjat, akik jeleskedtek abban, hogy a partneri kapcsolatukat erősítsék az SAP-vel és segítsék ügyfeleik hatékonyságának a növelését. A nyerteseket és finalistákat 34 kategóriában az ügyfelek visszajelzései és különböző teljesítménymutatók alapaján határozták meg.

„Az iparágunk sok változást élt meg az utóbbi évtizedben. Mindeközben azonban van, ami nem változott: ez pedig az ökoszisztémánk ereje és jelentősége” mondta Jennifer Morgan, az SAP Co-CEO-ja. „A partneri kapcsolatainknak köszönhetően egy széleskörű globális iparágakat átívelő rálátásra van lehetőségünk — ennek hatása nyilvánvaló és egyidejűleg elengedhetetlen az ügyfeleink számára” tette hozzá Christian Klein, az SAP Co-CEO-ja. „A partnereink alkotják az Intelligent Enterprise víziónk szívét és lelkét. Mindemellett nagyon fontos szerepet játszanak abban, hogy ezt a víziót meg is tudjuk valósítani az ügyfeleink számára. Továbbra is nagy reményekkel és lelkesedéssel várjuk, hogy közösen vigyük sikerre ügyfeleinket a vibráló és virágzó ökoszisztémánkkal – most és a jövőre nézve is.”
„A negyedik SAP Pinnacle Award az elmúlt négy év során egy fantasztikus elismerése a delaware erőfeszítéseinek arra vonatkozóan, hogy az SAP S/4HANA Cloud-ot sikerre vigyük az egész világon. Ez a díj azt bizonyítja a számunkra, hogy a korábban meghozott stratégiai döntések helyesek voltak. A szakértőink együttműködése az SAP termékfejlesztői- és sales csapataival kulcsfontosságúnak bizonyultak céljaink elérésében” jegyezte meg Folker Lamote, a delaware Belux egyik partnere.
Az SAP S/4HANA Cloudért elnyert SAP Pinnacle Award a bizonyítéka annak az innovatív és minőségi szolgáltatásnak, melyet a delaware a piacon folyamatosan nyújtani tud. „Különösképpen az SAP S/4HANA Cloud esetében a delaware mindvégig az élen járt a globális szolgáltató cégek között, hisz a megoldást elsőként mi magunknak implementáltuk. Ez a díj ismételten megerősíti a tapasztalataink fontosságát mint korai SAP S/4HANA Cloud bevezetők és a tudásunkat, hogy profi módon alkalmazkodunk az ügyfeleink igényeihez a globális szaktudásunknak köszönhetően. Mind a jelenlegi, min a jövőbeli ügyfeleink biztosak lehetnek benne, hogy jó kezekben vannak” szögezte le Folker Lamote.
A 21.000 globális partner közül mindössze 27 lett érdemes az SAP Pinnacle Awardra, hogy ezzel az értékteremtés, exponenciális növekedés és egyszerűsítés terén nyújtott elkötelezettségüket jutalmazzák. Ezek a kiemelkedő partnerek bebizonyították, hogy képesek megérteni az ügyfeleik üzleti szükségleteit, páratlan értéket biztosítani és olyan szolgáltatásokat nyújtani, amelyek a folyamatok egyszerűsítésével hozzásegítik az ügyfeleket, hogy a lehető legjobban tudjanak üzemelni.
Az SAP Pinnacle Award egy olyan fénnyel ragyogja be az SAP partnereinek figyelemreméltó hozzájárulását, amely elismerése a csapatmunkára, innovatív megközelítésre, és a kihívások leküzdésére vonatkozó elkötelezettségnek. Mindezeket természetesen annak érdekében, hogy az ügyfeleinket képessé tegyük céljaik elérésére.